Onthaal MoBo

Welkom in de webcatalogus van de bibliotheek en het media-archief van het RITCS. Blader door het aanbod aan boeken, theaterteksten, DVD’s, naslagwerken en andere. Terwijl onze fysieke boeken- en tijdschriftencollectie maar zo groot kan zijn als onze fysieke onderzoeksruimte is ons online-aanbod veel breder. Dit veelvuldig aanbod van e-bronnen vind je onder de noemer “E-collecties” hierboven. Als student en medewerker heb je ook toegang tot het online-archief van het RITCS waar je werken van medestudenten kan terugvinden.

Als student of personeel log je rechts boven in voor toegang tot meer werken en meer media. Geen RITCS’er en wil je toch onze werken raadplegen? Bekijk dan ons online aanbod op RITCS Online.

Onze presentieruimte is door de coronamaatregelen op dit moment alleen toegankelijk voor studenten voor individueel stiltewerk. Je kan op afspraak media reserveren en komen uitlenen door te mailen naar mobo.ritcs@ehb.be. Indien je andere vragen hebt dan stuur een email naar julia.clever@ehb.be.

Check voor nog meer inspiratie onze “In focus”-items hieronder, of surf naar “Leren in tijden van Corona” van het KennisCentrum Podiumtechnieken.